Afbeelding
Foto:

Met De Blauwe Bever naar de Wageningse Bovenpolder

RHENEN - De Blauwe Bever gaat naar de Wageningse Bovenpolder. "We gaan in de polder op zoek naar beversporen, die zich in en bij de nevengeul verborgen houden."


Voor een prachtige vaart naar de Wageningse Bovenpolder vertrekt Safarischip De Blauwe Bever op zaterdag 21 augustus zo rond 14.00 uur vanaf de Rijnkade in Rhenen. Onderweg vertelt de gids allerlei bijzonderheden over de rivier en het landschap.

Vanaf de Rijn gezien is de Utrechtse Heuvelrug, oprijzend langs de rivier, een markant natuurmonument. Een prachtig en uniek oevergebied in Nederland. Bij de voormalige steenfabriek De Bovenste Polder in de Wageningse uiterwaarden wordt aangemeerd voor een rondwandeling van ongeveer drie kwartier. In dit gebied is veel te zien, zoals overblijfselen van de voormalige steenfabriek, maar ook de in de jaren ’90 aangelegde op nevengeul waar vaak veel vogels te zien zijn en waar de passagiers op zoek gaan naar beversporen.

Prijzen: volwassenen 19,50 euro, kinderen van 5 - 12 jaar 9,00 euro en kinderen tot 4 jaar 5 euro. De prijs is inclusief een lunch.  


Voor meer informatie en/of reserveren zie: info.deblauwebever.nl. Vaartijden en Vertreklocatie: Zaterdag 21 augustus 14.00 uur 16.30 uur; De Loswal, Rijnkade 1, Rhenen