Haal je Nijntje-beweeg-

diploma bij FC Lienden

LIENDEN - Goed leren bewegen doen kinderen het makkelijkst op een leuke manier. Daarom kunnen peuters en kleuters bij voetbalvereniging FC Lienden het Nijntje-beweegdiploma halen, dit sluit mooi aan bij de voetbalopleiding van FC Lienden jeugd vanaf 5 jaar. 


Het Nijntje-beweegdiploma biedt jonge kinderen speelplezier, terwijl ze op hetzelfde moment alle essentiƫle basisvormen van bewegen leren. Peuters en kleuters leren bijvoorbeeld balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen! Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Ook leren ze sociale vaardigheden als samen spelen, op je beurt wachten en goed met elkaar omgaan en gevarieerd bewegen is het belangrijkste hulpmiddel bij de ontwikkeling van hun hersenen! Zo draagt het programma bij aan de gezondheid van jonge kinderen. DOS Sportief biedt in samenwerking met voetbalvereniging F.C. Lienden het volgende programma aan: het Nijntje-beweegdiploma 1 en 2 bestaan beide uit twintig lessen op het sportpark De Abdijhof.

Beweegdiploma 1: voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Start zaterdag 4 sept. om 09.00-10.00 uur

Beweegdiploma 2: voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Start woensdag 1 sept. om 17.30-18.30 uur

De lessen voor kinderen van 2-4 jaar zijn een ouder/kind les. Voetbalvereniging F.C. Lienden biedt dit beweegprogramma kosteloos aan!

        

Naar een concept van de atletiek-, voetbal-, en hockeybond in samenwerking met de KNGU en een aanvraag lokaal sport- en beweegakkoord van de gemeente Buren samen met een fantastische sponsor, wordt dit mogelijk gemaakt. Aanmelden kan tot en met zondag 15 augustus door te mailen naar: jeugdvoetbal@fclienden.nl