Oud-Hollandse spelen

in De Loohof Zetten

ZETTEN - Heeft u zin in een ouderwets gezellige middag? Kom dan op woensdag 21 juli om 14.00 uur naar ontmoetingscentrum De Loo en doe mee aan diverse Oud-Hollandse spellen.


"Er staan verschillende spellen op u te wachten. Allemaal in nieuwe houten jas gestoken. Speel bijvoorbeeld  Mens Erger je Niet tegen medespelers of  speel op een moeilijke sjoelbak met hoek. Of probeer zonder de bel af te laten gaan, het spiraalspel rond te komen. Dankzij Overbetuwe Doet kunnen wij u deze nieuwe activiteit aanbieden.

Op donderdagavond 22 juli om 19.00 uur wordt er weer een prachtige film vertoond. De Kiterunner vertelt het verhaal tussen de twee vrienden Amir en Hassan. Amir vlucht met zijn vader naar de Verenigde Staten waar hij na de ontdekking van een schokkend familiegeheim weer terugkeert naar Afghanistan. Kortom, een prachtige film die u zeker moet zien.

Inschrijven op de intekenlijst bij de ingang of via dloohof@gmail.com. U kunt ook tijdens de activiteiten bellen naar 0488 848078.

Voor onze creatief groep  zijn we nog op zoek naar nieuwe leden. Vindt u het leuk om samen te bezig te zijn in de meest brede zin van het woord. Breien, haken, kaarten maken, alles kan. Komt u eens kijken op donderdagmiddag om 14.00 uur op dDe Loohof. U bent van harte welkom! Denkt u ook aan de coronamaatregelen?"