Afbeelding
Foto:

Nationaal Fruitpark Ochten

OCHTEN - Welkom op het Nationaal Fruitpark in Ochten, er valt hier van alles te beleven voor jong en oud! Op ruim vier hectare ligt ons Nationaal Fruitpark, een uniek concept in Nederland.


Honderden oude en nieuwe fruitrassen staan hier permanent tentoongesteld. Hier kunt u een echte boomgaard ervaren en tegelijk iets leren over de geschiedenis, de toepassing en het onderhoud van het (hoogstam)fruit. Een plek onder de bomen waar u heerlijk kunt vertoeven. Het fruit wat rijp is mag u proeven, zo kunt u de echte verschillen ervaren!

Maar dat is niet alles wat ons unieke park u te bieden heeft, zo ligt er een echte 18-holes midgetgolfbaan verspreid over ons park, midgetgolfen onder de fruitbomen, wie wilt dat nou niet?! Verder kunt u een bezoek brengen aan de kinderboerderij, de speeltuin, de uitkijktoren en het blotevoetenpad. Genoeg te beleven voor jong en oud!


Bijkomen van alle activiteiten? Plof dan neer op een van de heerlijke lounges op het zonnige terras. Hier kunt u genieten van een heerlijke lunch, borrel, diner of high-tea, natuurlijk bereidt met de lekkerste streekproducten.

Helemaal ontspannen in de Betuwe? Overnacht dan in het luxe Fruitpark Hotel & Spa **** superieur hotel! Hier komt u helemaal tot rust, bezoek de wellness en spa, geniet van een massage en sluit uw avond af met een heerlijk diner in het restaurant, de volgende ochtend staat er een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet voor uw klaar met natuurlijk veel vers streekfruit! Stap op de fiets en verken de Betuwe met al haar pracht en praal.

Kortom genoeg te zien en te beleven, zien wij u ook binnenkort? Voor meer informatie, entreetickets en boekingen kunt u www.fruitparkhotel.nl bezoeken.

Nationaal Fruitpark Hotel & Spa Ochten, Bonegraafseweg 59, Ochten; 0344 607785; info@fruitpark.nl.