Dorcas-winkel in Opheusden organiseert feestelijke jubileumweek

OPHEUSDEN - Van 7 tot en met 19 juni staat de Dorcas-winkel in Opheusden in het teken van het 40-jarig bestaan van Dorcas. Er zijn diverse activiteiten en leuke kortingsacties. Het winkelpersoneel is blij na een lange periode weer open te kunnen en klanten te ontvangen.


In de winkel zijn diverse feestelijke activiteiten. Zo kunnen klanten een stempelkaart krijgen waarmee ze later korting krijgen op een aankoop. Mensen die in deze weken hun spullen komen brengen, ontvangen een kortingsbon voor een volgende aankoop. Er zijn diverse kortingsacties waaronder boeken. Kleding en bedlinnen is voor twee euro per stuk!

Dorcas-winkel Opheusden is gevestigd aan de Rozenstraat 2a. Dorcas is een christelijke hulp- en ontwikkelingsorganisatie en werkt in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De organisatie bestaat veertig jaar en richt zich op blijvende verandering in het leven van mensen in nood. In heel Nederland heeft de organisatie 41 Dorcas winkels die worden gerund door duizenden vrijwilligers.

"Op www.dorcaswinkelopheusden.nl vindt u meer informatie over de actie en kunt u antwoord vinden op de veel gestelde vragen. U kunt ons ook bereiken via mail dorcaswinkelopheusden@dorcas.nl of telefonisch 0488 443983 tijdens ons openingsdagen op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 - 15.00 uur."