Afbeelding
Foto:

Hygiëne is belangrijk voor uw werkplek

ELST - Voorkom de verspreiding van bacteriën en virussen zoals Covid 19. Als je ervoor zorgt dat je werkplek voldoet aan de basisnormen voor hygiëne, helpt dit de verspreiding van ziekteverwekkende bacteriën en virussen te verminderen. Je vindt dit soort boosdoeners vooral in gedeelde ruimtes zoals keukens en toiletten.


Veel werknemers zijn zich niet bewust van het feit dat hun werkplekken en dan met name hun bureaus, een gemeenschappelijke voedingsbodem zijn voor bacteriën. Een onhygiënische werkplek boordevol bacteriën betekent dat iedereen op kantoor een potentiële drager van een ziekte is. Ze kunnen het overdragen aan hun familie en vrienden en kan zelfs een mini-epidemie veroorzaken.


Een schone werkplek

Elke werkplek moet hygiënisch zijn voor de gezondheid en de veiligheid van iedereen binnen het bedrijf inclusief klanten, bezoekers en de werknemers zelf. Via SMB Dubru.nl kan je erachter komen wat het kost om je bedrijf goed schoon te laten houden.

Creëer een manier om de werkplek schoon te houden, geef werknemers een omgeving waar ze zich prettig voelen en graag verblijven.

- Zorg voor een schone werkplek en meubilair

- Leeg regelmatig de afvalbakken

- Zorg voor een schoon sanitair

- Zorg voor voldoende ventilatie

- Zorg voor goede reiniging van deuren wanden en vloeren

Gezond voor werknemers

Een niet hygiënische werkplek verhoogt het ziekteverzuim en kost het bedrijf veel geld. Via SMB Dubru.nl kan je erachter komen wat het kost om je bedrijf goed schoon te houden. Meer informatie of een schoonmaakofferte kan ook.

SMB Dubru Elst Tel. 06 36125629.