Beweegtips om van extra coronakilo’s af te komen

NEDER-BETUWE - Je lijf kraakt, maar ook je weegschaal… Word je alleen maar strammer tijdens corona? Heb je last van extra coronakilo’s? Dan moet je meer bewegen. Wij hebben tips voor je om lekkerder in je vel te zitten! Want een gezond en prettig leven begint bij jezelf, vinden wij bij Welzijn Rivierstroom.


Tip 1: Doe thuis mee aan Nederland in beweging. Elke werkdag om 9.15 uur op NPO 2 en om 10.15 uur op NPO 1.

Tip 2: Fit op de stoel, sterke benen en armen, in balans blijven… Dankzij de oefeningen op de beweegposter van de GGD ben je binnen no-time weer fit.

Tip 3: Studenten sociaal werk van het Summa MBO uit Eindhoven bedachten 19 gezellige activiteiten waardoor je je fit kunt voelen.

Tip 4: Of je nu ouderwetse klompen voor een klompenpad hebt, of wandelschoenen… Lopen is gezond. Alleen of gezellig met anderen. Wist je dat je in Rhenen geweldige wandelingen kunt maken?

Tip 5: Positieve gezondheid begint al jong. Heb jij zo’n modern spelletjeskind met turende ogen naar een smartphone of een tablet, en die je bijna los moet weken van de bank? Neem ze dan eens mee naar een speeltuin en maak er een leuk uitje van met kinderspelletjes voor buiten.

Bekijk meer informatie over deze activiteiten en tips op: https://tinyurl.com/tipscoronakilos

Staat hier dé tip voor jou nog niet tussen, of wil je als vrijwilliger of maatje anderen helpen om zich lekkerder in hun vel te voelen? Neem dan contact op met Welzijn Rivierstroom, 0344 602337 of info@welzijnrivierstroom.nl.