Wilma Drager-Visee.
Wilma Drager-Visee. Foto:

Walk&Talk online voor

werkzoekenden van start

RHENEN – De plannen waren er al lang, maar de uitvoering liet door bekende omstandigheden op zich wachten. Tóch gaan we nu van start. Op 11 mei staat de eerste Walk&Talk-online voor werkzoekenden gepland. Het onderwerp is ‘Zichtbaar voor werk'.


Zet je maar schrap, want solliciteren is hard werken. Daar weet onze gastspreker Wilma Drager-Visee alles van. Ze heeft waardevolle ervaringen opgedaan tijdens haar zoektocht naar werk, die ze graag met jullie deelt. Wilma vertelt hoe ze zorgt voor zichtbaarheid en hoe je LinkedIn daarbij kunt inzetten. Daarnaast is er aandacht voor de activiteiten die ze onderneemt om zichzelf te blijven ontwikkelen. Natuurlijk gaat ze ook in op de vraag waar ze de energie en inspiratie vandaan haalt die zo hard nodig zijn bij het zoeken naar werk.

Tijdens deze online bijeenkomst is er vanzelfsprekend voldoende ruimte voor vragen en voor het uitwisselen van ervaringen. Walk&Talk Rhenen wordt georganiseerd door Bibliotheek Z-O-U-T en JobHulpMaatje Rhenen.

"We zien je graag bij deze online meeting op dinsdag 11 mei van 9:30-11:00 uur. Aanmelden kan via walkentalkrhenen@gmail.nl Je kunt meedoen op je telefoon, tablet, laptop of computer en vooraf krijg je een korte en simpele instructie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nicole Vijgeboom op 06 42531554."

De geplande bijeenkomst met activeringscoach Jos Roukema wordt in verband met de huidige coronamaatregelen verplaatst naar een later moment.