Winkel in Ochten. (foto: Woord en Daad)
Winkel in Ochten. (foto: Woord en Daad) Foto: Woord en Daad

Daadje en Co bestaat vijf jaar

OCHTEN – Het zijn moeilijke tijden voor een jarige in deze tijd. Dat is ook zo voor de kringloopwinkel Daadje en Co in Ochten. De kringloopwinkel van Woord&Daad bestaat deze maand vijf jaar.


Door het coronavirus mogen er alleen klanten op afspraak naar binnen tot en met 27 april. Wel kunnen mensen via social media en Marktplaats artikelen bestellen. Vanaf woensdag 21 april krijgen alle klanten bij binnenkomst een envelop met een cadeautje. Ook op social media maken de volgers kans op een prijs. Er wordt een waardebon van vijftien euro verloot. De winkel aan de Molendam heeft regelmatig verschillende acties om zo aan te sluiten bij de verschillende klanten.

Een heel team van vrijwilligers is vier dagen per week druk bezig in en voor de winkel. De één is bezig in de winkel, en de ander zorgt dat alle binnenkomende goederen verwerkt worden. De derde is druk bezig met de etalage of met social media. Zonder al deze vrijwilligers had de winkel het niet gered de afgelopen vijf jaar. Voor de Woord en Daadwinkel in Ochten werkt voor jongeren in India. Het vakonderwijsprogramma focust zich op een complete aanpak rondom werkgelegenheid. Want werk geeft eigenwaarde inkomen en hoop op een mooie toekomst. Plan tot 27 april uw bezoek op https://woordendaadwinkels.nl/winkels/ochten. Of kom vanaf 28 april weer langs in de winkel, rekening houdend met de dan geldende maatregelen.