Afbeelding
Foto:

Een hoogwaardige antireflectiecoating die 99,9% van alle virussen en bacteriën doodt*

De eerste brillenglazen van Zeiss met antivirale en antibacteriële eigenschappen

ZETTEN - De wereldwijde pandemie heeft invloed op ons allemaal. De aandacht voor een goede hygiëne is niet meer weg te denken. Zeiss heeft gewerkt aan een oplossing voor brildragers waardoor ook de brillenglazen hieraan bij dragen. Het portfolio aan brillenglasoplossingen is hiermee nog completer en relevanter dan ooit.


Betere hygiëne van de brillenglazen

Brillenglazen zijn zogenaamde 'high-touch'-oppervlakken en potentiële dragers van virussen en bacteriën. Ze kunnen gemakkelijk vervuild raken door direct contact en de verspreiding van druppeltjes. Zeiss DuraVision AntiVirus Platinum UV doodt 99,9% van de virussen en bacteriën op het oppervlak van het brillenglas, en helpt zo de algemene hygiëne van brillenglazen te verbeteren.


Meer bescherming

Zeiss brillenglazen met DuraVision AntiVirus Platinum UV bieden volledige UV-bescherming tot 400 nm. Esthetisch mooi, krasvast en Makkelijk schoon te maken. Zeiss DuraVision AntiVirus Platinum UV brillenglazen worden standaard geleverd met alle voordelen van onze meest hoogwaardige brillenglascoating Zeiss DuraVision Platinum UV. De coating is ontworpen met een lage refl ectiecoëffi ciënt en de minder zichtbare blauwe restreflectie waar Zeiss om bekend staat. Daarnaast is de coating geoptimaliseerd voor een hoge krasbestendigheid en is gemakkelijk schoon te maken.

Kom langs en laat u informeren bij Reugebrink Opticiens, Hoofdstraat 15 in Zetten, 0488 454508 www.reugebrink-opticiens.nl.