Paasspeurtocht Dodewaard

DODEWAARD - Hebben jullie weer zin in een speurtocht? Dan is er goed nieuws! Van zaterdag 27 maart tot en met Tweede Paasdag 5 april kun je in Dodewaard de paasspeurtocht doen met een bingokaart.


Je kunt tien opdrachten zoeken en als je ze gevonden hebt afstrepen op je kaart. Je volgt met de opdrachten eigenlijk steeds een stukje van het verhaal over de laatste week van het leven van Jezus. De opdrachten zijn divers van vragen, tot rebus, tot dansje… Alleen de plaatjes zoeken is ook al leuk!

Soms kan je een QR-code scannen, maar dat is extra. De speurtocht is ook zonder telefoon / QR-codescanner te doen. Om iedereen verspreid te laten speuren kan deze speurtocht een week lang gedaan worden in plaats van op één middag. Zo is het coronaproof.

Als je (een foto van) de bingokaart inlevert, krijg je een cadeautasje met een doeboek over Pasen en wat spulletjes die er bij horen. Om thuis verder aan de slag te gaan. Want op de kinderclub kan dat helaas nog niet.

De route is in een half uur te lopen en 'kinderwagenproof' voor de kleintjes.

Doelgroep: De speurtocht is voor iedereen, maar kinderen van 4 – 8 jaar kunnen de rode opdrachten doen en de blauwe opdrachten zijn voor 8 - +/- 12 jaar.

Routebeschrijving en de bingokaart zijn te downloaden via FB https://www.facebook.com/keitjes.dodewaard of op te vragen via de email: keitjes.dodewaard@gmail.com (ook voor meer informatie). Je moet wel even de routebeschrijving downloaden en / of printen om de route te kunnen volgen. Op de routebeschrijving staat ook waar je je bingokaart kan inleveren.