Hesje van de zwerfafvalbrigade Neder-Betuwe Schoon, met wat atributen. (foto: Rianne van den Dikkenberg)
Hesje van de zwerfafvalbrigade Neder-Betuwe Schoon, met wat atributen. (foto: Rianne van den Dikkenberg) Foto: Rianne van den Dikkenberg

Landelijke Opschoondag

NEDER-BETUWE - Ziet u ook overal blikjes, flesjes, mondkapjes, peuken en weggewaaid plastic liggen? En denkt u: wat een rommel! U kunt hier wat aan doen door in actie te komen in uw eigen buurt, tijdens de Landelijke Op schoondag op zaterdag 20 maart!


"Doe jij ook mee en maak je van je dagelijkse wandeling een opruimrondje? Meedoen kan gewoon, ook in coronatijd. Ga alleen, met huisgenoten of met één iemand buiten het huishouden op pad. Een goed begin van het voorjaar en zo help je om de Neder-Betuwe weer een stukje schoner te maken. Op www.supportervanschoon.nl is informatie te vinden over de Landelijke Op schoondag en over verschillende opruimacties binnen de gemeente Neder-Betuwe."

In Kesteren is een actie namens de Zwerfafvalbrigade Neder-Betuwe Schoon: Kesteren Schoon! Kesteren Schoon zorgt voor afvalzakken, handschoenen en grijpers, deze kunnen tussen 9:30 en 12:30 uur opgehaald worden. Locatie: Hoofdstraat 29 in Kesteren (oude Spar). Hier kunnen de volle zakken en gebruikte spullen tot 14.00 uur ingeleverd worden. Voor de kinderen is er een leuke zwerfafvalbingo.

"Aanmelden is niet nodig, maar voor de organisatie wel handig. Je kunt ook gewoon langskomen. Voor meer informatie of vragen mail naar: kesterenschoon@gmail.com. Heeft u interesse om vaker zwerfafval te rapen of u aan te sluiten bij de zwerfafvalbrigade Neder-Betuwe Schoon? Neem dan contact op via bovengenoemd e-mailadres of informeer tijdens de Landelijke Opschoondag."

FB Kesteren Schoon