Clinic PUUR Voetbal bij DFS. (foto: Donja Sanders)
Clinic PUUR Voetbal bij DFS. (foto: Donja Sanders) Foto: Donja Sanders

Puur Voetbal zorgt voor lach op het gezicht

OPHEUSDEN - Ruim 140 jeugdleden van sportvereniging DFS, van de kabouters tot en met de J017, beleefde op de laatste zaterdag van februari een topdag met een door Puur Voetbal Academie verzorgde clinic.


In de vroege ochtend werd er door de trainers en vrijwilligers om 7:00 uur al gestart met de opbouw van de clinic. De jeugd werd tussen 10:00-14:00 uur in drie groepen verdeeld.

Ze gingen aan de slag met allerlei uitdagende en leuke oefenvormen. Oefenvormen zoals dribbelen op muziek, slalommen langs poppen met een schot door een ‘gat’ in de boven- of benedenhoek, het meten van de schotkracht, partijtje, trucjes, verdedigen en aanvallen.

Aan het eind van de clinic kregen alle kinderen een certificaat en een presentje mee als herinnering aan een geslaagde dag.

Puur Voetbal schenkt een deel van de inkomsten van deze clinic aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Naast deze donatie is er ook 124 euro opgehaald met een collectebus die bij de ingang stond.

"Lijkt het je leuk om een keer mee te komen voetballen? Stuur dan een mail naar secretaris@svdfs.nl. Meer informatie over DFS is te vinden op www.svdfs.nl."