Ontmoet Esther Gerritsen

op je scherm

NEDER-BETUWE - In 2000 maakte ze haar debuut als auteur, met de verhalenbundel Bevoorrecht bewustzijn. Twee jaar later bracht ze haar eerste roman uit: Tussen een persoon. Meer recentelijk werk van Gerritsen is De trooster, uit 2018, die op de shortlist voor de Libris Literatuurlijst 2019 stond. Haar nieuwste boek, De terugkeer (2020), verkent het verhaal van Jennie, die de waarheid boven tafel wil halen over haar vaders dood van twintig jaar geleden. Een wringend verhaal over spanningen in de familiekring.



Esther Gerritsen is ook medeschrijver van de dramaserie Red Light, die nu op tv is. Red Light gaat over drie vrouwen die zichzelf verliezen en elkaar vinden in de wereld van prostitutie en mensenhandel.


Esther wordt geïnterviewd door Ivo van Harmelen, directeur van de Poorterij te Zaltbommel. Je luistert en kijkt live mee en er is gelegenheid om vragen te stellen.


Deze bijeenkomst is voor iedereen die graag leest en meer te weten wil komen over Esther Gerritsen en haar boeken. Of je haar boeken nu al eens gelezen hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar deze schrijver zonder al haar werk te kennen, dat maakt niet uit. Iedereen is welkom om mee te doen.

De uitzending is woensdag 10 maart om 20.00 uur. Inloggen vanaf 19:50 uur. Deelnemen kost 2,50 euro. Meld je aan door een ticket te reserveren. "Je krijgt dan van ons een mail met een link om deel te nemen. Meer informatie staat op www.bibliotheekrivierenland.nl of bel 0344 639940."