Willem van Wikselaar (r) neemt Bosch Car Service van Elst over. (foto: Van Elst)
Willem van Wikselaar (r) neemt Bosch Car Service van Elst over. (foto: Van Elst) Foto: Van Elst

Van Wikselaar Automotive

neemt Bosch Car Service van Elst over

RHENEN-ELST - Auto-importeur Van Wikselaar Automotive in Rhenen neemt Bosch Car Service van Elst in Elst (U) over. Met deze overname krijgt de auto-importeur de beschikking over een eigen werkplaats voor service, onderhoud en schadeherstel.


Voor het autobedrijf aan de Rijksstraatweg betekent de overname naast een versterkte continuïteit ook een uitbreiding van werkzaamheden. Door Van Wikselaar geïmporteerde voertuigen (met name jonge Duitse occasions) zullen voor onderhoud en het afleverklaar maken gebruik maken van de werkplaats in Elst. “Het is de verwachting dat we het team gaan uitbreiden”, vertelt Willem van Wikselaar. De overname vindt plaats op 15 maart.


Voor klanten van Bosch Car Service van Elst verandert er weinig. Zij zullen met de vertrouwde medewerkers samenwerken en ook de wasstraat en het tankstation blijven. Nieuw is wel dat ze bij hun zoektocht naar een occasion gebruik kunnen maken van de dienstverlening van Van Wikselaar. “We worden ook in de toekomst geen voorraadhoudend autobedrijf met tientallen occasions voor de deur. Ons vertrekpunt bij de verkoop van auto’s is steeds de vraag: welke auto zoekt een klant precies? Welk model, type, bouwjaar, kleur, soort brandstof en prijs? Wij weten die specifieke auto via ons nationale en internationale inkoopnetwerk te vinden”, aldus Willem van Wikselaar, die erbij opmerkt dat zijn bedrijf ook oplossingen heeft voor leasing en financiering van importauto’s.