Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden!

RHENEN - Wil jij andere werkzoekenden ontmoeten? Ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving? Dat kan vanaf 6 april maandelijks tijdens de (gratis!) ‘Walk&Talk’-bijeenkomsten.


Ben je op zoek naar werk dan kun je soms wel wat hulp gebruiken. Walk&Talk wordt de ontmoetingsplek voor werkzoekenden in de bibliotheek in het Huis van de Gemeente in Rhenen. De bijeenkomst vindt elke 1e dinsdag van de maand plaats. Werkzoekenden kunnen ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving. Met wisselende onderwerpen, gastsprekers en een hartelijk ontvangst met koffie en thee. Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden!


Wanneer je op zoek bent naar je volgende baan verandert er veel. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken, of misschien help je juist graag anderen. Bovendien vraag je je misschien af waar al die andere werkzoekenden in jouw omgeving te vinden zijn. Dat kan bij een Walk&Talk bijeenkomst! Landelijk vinden deze bijeenkomsten al op meer dan 100 locaties plaats en nu ook in Rhenen! De bibliotheek van Rhenen organiseert dit samen met JobHulpMaatje Rhenen.


Vrijwilliger gezocht

Om deze bijeenkomsten te kunnen organiseren zoeken we een begeleider. Vind je het leuk om: mensen te ontvangen, een groep toe te spreken en ben je sociaal, attent en handig met LinkedIn en Facebook? Dan zoeken we jou om de Walk & Talk bijeenkomsten te begeleiden. Het kost je een paar uur per maand en de tijd voor een korte training tot begeleider.

Voor meer informatie kun je bellen met Nicole Vijgeboom 06 42531554 of stuur een mail naar walkentalkrhenen@gmail.com.