Dierenvoedselbank opent

uitgiftepunt in Rhenen

RHENEN - Groot nieuws, per 3 maart opent stichting Dierenvoedselbank Wageningen e.o. haar vierde uitgiftepunt. Ditmaal openen zij een uitgiftepunt in de gemeente Rhenen. Dit is een heugelijk moment in het jaar waarin de Dierenvoedselbank haar 5-jarig lustrum viert.


Stichting Dierenvoedselbank Wageningen e.o. zorgt er voor dat mensen een aanvulling kunnen krijgen op het voedsel voor hun huisdieren. Daarnaast voorziet de stichting in alle overige huisdierbenodigdheden die nodig zijn voor hun trouwe maatje. In 2016 gestart in de gemeente Wageningen en in de loop van de tijd gegroeid met uitgiftepunten in de gemeente Renkum en gemeente Ede.

Voor meer informatie omtrent aanmelden en uitgiftemomenten kunt u terecht op de website van Stichting dierenvoedselbank Wageningen e.o. www.dierenvoedselbankwageningen.nl

Graag heten we u ‘met inachtneming van de huidige corona maatregelen’ voor de eerste keer welkom op Woensdag 03 maart van 17:00 – 19:00 in buurthuis De Buurtgarage aan Valleiweg 16 in Rhenen.