Behind the scenes Daisy. (foto: Daisy Janssen)
Behind the scenes Daisy. (foto: Daisy Janssen) Foto: Daisy Janssen

Hoe de start van mijn eigen bedrijf in

coronatijd de beste keuze ooit werd...

RHENEN - "Dat de coronaperiode een negatieve impact heeft, is niet nieuw. In deze onzekere tijd heb ik er voor gekozen het roer om te gooien en startte ik mijn fotografie bedrijf."


"In 2014 studeerde ik, Daisy Janssen uit Rhenen, af als productontwerper. Het was moeilijk om aan een leuke baan te komen, en al jobhoppend werd het 2020. Ik werd moeder van een zoon en de plannen waren om na mijn verlof mijn carrière naar eigen hand te zetten. Helaas maakte corona zijn intrede en in april werd ik ontslagen.

Ik ging opnieuw solliciteren en de ene na de andere afwijzing kwam binnen, soms zelfs binnen 24 uur. Al langer speelde ik met de gedachten om voor mezelf te beginnen, dit was het perfecte moment. Ik was elke dag thuis en zag mijn zoon opgroeien. Hoe bijzonder is dat? Ik startte mijn fotografie bedrijf, om datgene vast te leggen wat mij thuis zo’n fijn gevoel gaf. Lifestyle fotografie heet dat, het dagelijkse leven vastgelegd door een fotograaf. Thuis voelen ouders en kinderen zich op hun gemak, dat levert de mooiste beelden op.

Nog niet eerder heb ik met zoveel passie gewerkt, mijn klanten zijn superblij met mijn aanpak en resultaat. Ondanks de beperkingen die corona met zich meebrengt, lukt het met de juiste maatregelen toch om de eerste stappen in mijn onderneming te zetten. Mijn ambitie is om ook bruids- en geboortefotografie op te pakken, als we met zijn allen het leven weer mogen vieren. Voor nu geniet ik van dit geluksmoment en ben ik ontzettend trots op mezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal, mocht je interesse hebben kun je mij volgen via www.daisyjanssenfotografie.com."

Gezin spelend op de bank. (foto: Daisy Janssen)