Gertwin en Daniëlle Wevers.
Gertwin en Daniëlle Wevers. Foto:

Overname Rouwcentrum Markhof door

Wevers Coaching | Begraven | Verlies

NEDER-BETUWE - Rouwcentrum Markhof aan de Markstraat 5 is per 30 december overgenomen door Gertwin en Daniëlle Wevers uit de gemeente Neder-Betuwe. Het streek-rouwcentrum ligt tussen de dorpen Kesteren en Opheusden in.


Betere dienstverlening. Rouwen doen we samen. Het heeft een maatschappelijk belang. Met de overname van rouwcentrum Markhof is er nóg een betere dienstverlening in het vooruitzicht.

Gertwin en Daniëlle Wevers staan met hun team al jaren bekend om goede begeleiding en verzorging van alles rondom een overlijden. Zij zijn hulpverleners en met hart en ziel verzorgen zij alléén begrafenissen in overeenstemming met de wensen van u als familie. Het gerenommeerde bedrijf dat al 165 jaar in de Betuwe werkzaam is, zal met deze overname families bij het verlies van een dierbare nóg beter kunnen ondersteunen.


Rouw en traditie

Waardig afscheid nemen van een dierbare is heel persoonlijk, want iedereen ervaart de rouw op zijn of haar manier en volgens zijn of haar traditie. Gertwin en Daniëlle zijn hierin gespecialiseerd en zijn daarom ook verheugd en dankbaar bij de overname van het rouwcentrum.

Dit geeft hen nog meer perspectief en mogelijkheden om u van dienst te zijn bij een goede manier van afscheid nemen. Zij zijn hierin betrokken en oprecht. Hun team ontzorgt zodat u kunt rouwen. Ze helpen u bij verlies en verdriet van hart tot hart, van mens tot mens.