Afbeelding
Foto:

De Cunehearen Kerstborrel dit jaar ‘net even anders’

RHENEN - Activiteiten rond De Cunehearen Kerstborrel Online zijn in volle gang. Waar Rhenen zich normaal gesproken zou opmaken voor de jaarlijkse Kerstfair, is men nu druk bezig om gezelligheid in en om het huis te bewerkstelligen. De unieke samenwerking tussen de winkeliersvereniging Rhenen Stad en CV de Cunehearen zet Rhenen weer op de kaart, en hoe!



Bij een kerstborrel hoort natuurlijk ook iets lekkers! Daarom is het nog tot 17 december mogelijk om een kerstborrel-pakket te bestellen. Het pakket is tot stand gekomen in samenwerking met een groot aantal Rhenense ondernemers en zit boordevol lekkers en een gratis lot voor de kerstborrel-loterij waarbij mooi prijzen te winnen zijn. Het borrelpakket is voor twee tot vier personen en kost twintig euro. Opbrengst van alle activiteiten gaat naar de bewoners en het personeel van verpleeg- en verzorgingshuis de Tollekamp. "Een pakket bestellen doet u eenvoudig via de website. U kunt het kerstborrel-pakket vervolgens op zaterdag 19 december van 10:00 - 16:00 uur ophalen bij restaurant De Koning van Denemarken."


Carnavalsvereniging De Cunehearen
De Cunehearen is een carnavalsvereniging die bestaat uit ongeveer dertig Hearen. Dat deze Hearen niet alleen met carnaval actief zijn, zal menig inwoner van Rhenen de laatste jaren niet ontgaan zijn. In de tijd dat de vereniging bestaat hebben ze al een mooie plek veroverd in de Rhenense samenleving. Bij tal van evenementen die georganiseerd worden binnen de gemeente zijn Hearen te vinden. Meer informatie over alle activiteiten staat op www.cunehearen.nl.

Sociale/taalmaatjes gevraagd

NEDER-BETUWE - Voor diverse mensen die nog niet zo lang in Nederland zijn, zoeken wij vrijwilligers die een (taal)maatje willen zijn. Samen iets leuks doen of iedere week een keer koffie drinken, is goed om de taal en mensen uit Nederland te leren kennen.


"Welzijn Rivierstroom ondersteunt u hierbij en wij staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Wij brengen mensen bij elkaar. Zo werken we aan een leefbare samenleving voor alle inwoners in Neder-Betuwe. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Welzijn Rivierstroom 0344 602337 of mail info@welzijnrivierstroom.nl."