Afbeelding
Foto:

Kringloopwinkel in Ommeren

OMMEREN - Op 21 november is er een prachtige kringloopwinkel geopend in Ommeren.


Het gebouw is volledig verbouwd en opgeknapt tot wat het nu is. Heerlijk snuffelen en rommelen tussen prachtige spullen. De opbrengst is volledig voor de Hervormde kerk van Ommeren.


De kringloopwinkel is iedere woensdag en zaterdag geopend van 10.30 uur tot en met 15.00 uur. In de kerstvakantie gaat de winkel meerdere dagen open, namelijk: 21, 22, 23, 28, 29 en 30 december. Men is welkom in deze leukste en gezelligste kringloopwinkel van de Betuwe. Volg de kringloopwinkel Ommeren op Facebook en Instagram voor alle nieuwtjes.

Kringloopwinkel Ommeren, Hogestraat 3a, Ommeren.

Bij Groene Kruis in Kesteren


Kinderyoga start na de feestdagen

KESTEREN - Donderdagmiddag 7 januari starten opnieuw kinderyogalessen in het Dorpshuis aan de Nedereindsestraat 27A in Kesteren.


In de periode van 7 januari - 24 juni februari zijn er 21 lessen. De lessen zijn van 17.45 tot 18.35 uur voor kinderen van 7 jaar tot 12 jaar.

Yoga laat kinderen bewegen en zorgt voor een balans tussen concentratie en ontspanning. De creativiteit wordt bevorderd in bewegen en denken. Aandacht wordt gegeven aan de ademhaling gecombineerd met concentratie en zintuigspelletjes De kinderen leren samenwerken en elkaar te respecteren. Yoga geeft zelfvertrouwen. En levert handvatten voor wat ze zelf kunnen doen als ze bang, overprikkeld, vermoeid, teveel energie of onrustig zijn.

De lessen worden gegeven door yogadocente Jantine Heijstee en zijn voor kinderen uit de gemeente Neder Betuwe. Informatie en opgave bij: Jantine Heijstee jantineheijstee@gmail.com of 06 45254040.