Burgemeester Van der Pas en het gouden paar Monique en Hans Heus. (foto: Kim Heus)
Burgemeester Van der Pas en het gouden paar Monique en Hans Heus. (foto: Kim Heus) Foto: Kim Heus

Gouden huwelijk Hans en Monique Heus

RHENEN - Donderdag 3 december waren Hans en Monique Heus vijftig jaar getrouwd.


Het Rhenense gouden paar werd vereerd met een bezoek van de burgemeester Hans van der Pas. Hij verraste het paar met een prachtig boeket.

Eenzame zoekt gezelschap

ECHTELD - De laatste weken krijgen wij binnen Welzijn Rivierstroom veel aanvragen binnen van mensen die door corona eenzaam zijn geworden.


Nu alles dicht zit en vrienden en kennissen voorzichtig zijn, wordt het wereldje van mensen klein. Hoe fijn is het om gewoon even een gezellig praatje te maken met een kopje koffie erbij?

Een meneer uit Echteld (88 jaar) zou graag met iemand uit Echteld af willen spreken om bij elkaar koffie te drinken. Hij vindt het gezellig om met een vrouw af te spreken, maar wil geen relatie. Hij heeft al 25 jaar een vriendin. Iemand dichtbij uit het eigen dorp maakt het makkelijk om onder alle weersomstandigheden af te spreken.


"Heb jij gelegenheid om bij hem langs te gaan of herkent u het gevoel van eenzaamheid? Neem dan contact op met Esther Morren van Welzijn Rivierstroom op telefoonnummer 06 33421037. We denken graag met u mee om deze lange winter door te komen."