Vierdaagse Veenendaal. (foto: A Wevers)
Vierdaagse Veenendaal. (foto: A Wevers) Foto: A Wevers

Kunst en Vriendschap

zoekt nieuwe leden

OPHEUSDEN - "Wil jij graag een instrument gaan spelen, dan zijn wij naar jou op zoek, want wij zoeken nieuwe leden voor de kleine trom, grote trom, xylofoon, machin bell en marimba."


Ja, ook bij muziekvereniging Kunst en Vriendschap uit Opheusden is het ledenaantal hard teruggelopen, en mede door alle corona perikelen komt dat heel slecht uit, want je kunt je niet laten zien op straat of in concert.
Maar alle leden van Kunst en Vriendschap gaan er alles aan doen om in 2021 weer leuke optredens of concerten te brengen, maar daar hebben ze per direct nog wel nieuwe leden voor nodig.
De optredens in 2019 waren onder meer de 4daagse van Veenendaal, Herveld, Opheusden, de lichtoptocht in Groesbeek, carnavalsoptocht in Millingen aan de Rijn, de opening van de winkelwerk in Opheusden en natuurlijk de grote concerten.

"Dus lijkt het jou leuk om een instrument te gaan spelen, twijfel dan niet en kom een keer kijken op de donderdagavond vanaf 19.30 uur in dDe Notenbalk in Opheusden.
Onze laatste repetitie in 2020 is op donderdag 10 december en de eerste in 2021 op donderdag 7 januari. Graag zien jou op deze avond", zo laat Joop Wevers, voorzitter Kunst en Vriendschap Opheusden, weten.

Carnavalsoptocht Millingen aan de Rijn. (foto: A Wevers)