Mooist versierde kerststraat en -huis van Rhenen gezocht

RHENEN - Carnavalsvereniging De Cunehearen is op zoek naar de mooist versierde kerststraat en het mooist versierde kersthuis van Rhenen. Inwoners van Rhenen kunnen gratis deelnemen aan deze wedstrijd.


Het enige wat zij hoeven te doen is hun huis of straat in prachtige kerstsfeer te brengen en aanmelden voor de wedstrijd. Winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Cunehearen Kerstborrel Online op zaterdag 19 december van 16:00 – 20:00 uur.

Juist nu zijn kerst en oud en nieuw extra belangrijk. Het is nog onzeker op welke manier we de feestdagen dit jaar kunnen doorbrengen. Zeker is dat iedereen tijdens deze donkere dagen wel wat gezelligheid en licht om zich heen kan gebruiken. Daarom roept De Cunehearen alle inwoners van Rhenen op om hun huis en straat helemaal in kerstsferen te brengen. Voor de mooiste straat en het mooiste huis liggen prachtige prijzen klaar. Verlicht Rhenen en doe mee!

De bekendmaking van de winnende straat en het winnende huis zal plaatsvinden tijdens de kerstborrel online van De Cunehearen op zaterdag 19 december. De mooist versierde straat wint een BBQ-pakket ter waarde van 150 euro en voor het mooist versierde huis ligt een reischeque ter waarde van 150 euro klaar. Meer informatie staat op www.cunehearen.nl.