Frederike Burgers (mantelzorgconsulent) links op de foto en Esther Morren (mantelzorgmakelaar) rechts op de foto. (foto: Welzijn Rivierstroom)
Frederike Burgers (mantelzorgconsulent) links op de foto en Esther Morren (mantelzorgmakelaar) rechts op de foto. (foto: Welzijn Rivierstroom) Foto: Welzijn Rivierstroom

De mantelzorgconsulent is er voor

de mantelzorgers van Neder-Betuwe

NEDER-BETUWE - Binnen Welzijn Rivierstroom zijn Frederike Burgers en Esther Morren er voor de mantelzorgers. Vanuit Welzijn Rivierstroom worden er normaal gesproken diverse bijeenkomsten en trainingen gehouden voor mantelzorgers. Door corona is dit helaas momenteel nog niet mogelijk.


Naast deze bijeenkomsten kunnen wij u ook individueel ondersteunen. We vinden het belangrijk dat u de zorg vol kunt houden en dat overbelasting voorkomen wordt.

We adviseren u graag over de mogelijkheden voor ondersteuning die in uw situatie van toepassing zijn. Bij Welzijn Rivierstroom kunt u ook terecht voor het aanvragen van een mantelzorgcompliment.

Wanneer u een kosteloos gesprek bij u thuis wenst, kunt u contact opnemen met Frederike Burgers op 06 22615246 of met Esther Morren op 06 33421037.