Speurtocht 'Volg de ster...' gestart

DODEWAARD - Het zoeken is begonnen! In de straten rondom de basisscholen zijn veertien gele sterren met een letter er op verstopt. Zoek je mee?


Voor kinderen in de basisschoolleeftijd hebben we een speurtocht uitgezet. Coronaproof omdat je van woensdag 9 tot en met woensdag 23 december de tijd hebt om de sterren te zoeken en de oplossing te vinden. Als je de oplossing inlevert, krijg je een cadeautasje met leuke dingetjes voor kerst.

Ga net als de Wijzen uit het Oosten op zoek! Meer informatie en de plattegrond van het zoekgebied staan op https://www.facebook.com/keitjes.dodewaard

HVOR zoekt bestuursleden

RHENEN - Wegens aflopende bestuurstermijnen en om diverse gezondheidsredenen zoekt het bestuur van de Historische Vereniging Oudheidkamer Rhenen en omstreken een ieder zich te melden, die interesse heeft om deze vereniging in de komende periode, 2021-2024, te gaan besturen.


Uiteraard zal het huidige bestuur de kandidaten inwerken en krijgen kandidaten ook handvatten uitgereikt zoals geformuleerd in het beleidsplan, dat in adviesvorm aan het huidige bestuur is overhandigd in december 2019. De leden dienen zich overigens nog over het beleidsplan uit te spreken in de algemene ledenvergadering van, laten we het hopen, in maart 2021.

De HVOR is de één na oudste vereniging in Rhenen (113 jaar in najaar 2020) met een kleine zeshonderd leden en met gevarieerde en actieve werkgroepen, bijvoorbeeld de Sociëteit, bijvoorbeeld Virtueel Rhenen.

Alle informatie staat op de website www.oudrhenen.nl. "Wij nodigen u – en vooral de vrouwen! - uit om te reageren via info@oudrhenen.nl of via de telefoon, de nummers vindt u ook terug op de website. Wij komen graag met u in gesprek!", aldus Anne Uiterwijk namens het HVOR-bestuur.