Jonge mantelzorger bedankt voor wat je voor een ander doet! (foto: Welzijn Rivierstroom)
Jonge mantelzorger bedankt voor wat je voor een ander doet! (foto: Welzijn Rivierstroom) Foto: Welzijn Rivierstroom

Jonge mantelzorgers

NEDER-BETUWE - Ook de jonge mantelzorgers worden niet vergeten rondom de Dag van de Mantelzorg. Op het Helicon, Pantarijn en het VLC zijn in totaal 140 cadeaubonnen uitgedeeld aan jonge mantelzorgers. Dit in samenwerking met Mozaïek Welzijn, Eleos, Indigo en Welzijn Rivierstroom.


Als het thuis zwaar is doordat je zorgen hebt om je vader of moeder, broer(tje) of zus(je), is het fijn als er aan je wordt gedacht. Aandacht voor jonge mantelzorgers is ontzettend belangrijk, zodat ze gewoon kind kunnen zijn.

Daarom een bon van de IJsboetiek in Kesteren die zij kunnen inwisselen voor een lekker broodje, ijsje of iets anders lekkers. Jonge mantelzorger bedankt voor wat je voor een ander doet!

Benefietconcert voor Lesbos

RHENEN - Ook dit jaar hopen we weer een concert te organiseren waarbij de opbrengst naar vluchtelingen in Lesbos gaat. Dit jaar kunt u er, door de omstandigheden, niet live bij zijn.


Echter zijn wij erg enthousiast over een huiskamerconcert. Zo kunt u gewoon vanuit uw eigen stoel meekijken met de prachtige muzikale avond op donderdag 26 november om 20:00.

Op deze avond is Gert van Hoef organist, Laurence Fierens pianist, Marijke de Jong en Esther Verwoert zijn de fluitisten en Janine Wilbrink Sopraan. U kunt meekijken via het YouTube kanaal van Gert van Hoef, of via onderstaande link.

https://www.youtube.com/channel/UCRtgryXSQ6EfXTXhY53f93g. Heeft u vragen? Stel ze gerust: 06-11979361