Afbeelding
Foto:

Coronaproef sporten bij Ultimate Fit Rhenen

RHENEN – Sinds 1 juli zijn de deuren opengegaan van Ultimate Fit Rhenen. Een moeilijke tijd, maar nog nooit was het belang van sporten zo groot. Immers iedereen moet zorgen voor een goede weerstand, juist nu: dus gezond eten, een goede nachtrust en sporten hoort daar zeker bij. Wat maakt deze sportschool zo bijzonder?


Op ruim 1000 m2 en met uitzicht over de Rijn (Steenoven 1 vlakbij de Karwei ) kun je coronaproof sporten. Er is voldoende ruimte en een ieder kan sporten eigen niveau. Eigenaren Corien Kroesbergen en Kevin Schoeman: “Blessurevrij en op je eigen niveau trainen kan nog wel eens een uitdaging zijn wanneer je zelf moet nadenken over de inhoud en techniek van de training. Onze eGym-apparaten helpen daarbij! De instellingen en krachtmeting stellen we vooraf samen in en daarmee kun je zelfstandig trainen, geheel op jouw eigen niveau. Hierdoor kan iedereen veilig en effectief trainen. Van beginner tot gevorderd, van jong tot oud. Wist je dat je vanaf je 24e 1-1,5 procent van je kracht verliest? Ons concept bouwt dit weer op.”

En de resultaten zijn er na vier maanden van de eerste leden! “Ik voel me fitter en krachtiger en het is super gaaf om te doen.” Door de ruime openingstijden van 7.00 tot 21.30 uur doordeweeks en in het weekend van 9.00- 13.00 uur kan er geen excuus meer zijn om niet te komen. Plan een gratis kennismaking of proefles via de website of loop binnen aan de Steenoven 1. Ga naar rhenen.ultimatefit.nl voor meer informatie en inschrijven, of neem contact op via rhenen@ultimatefit.nl of bel met Kevin: 06 26896783.