Afbeelding
Foto:

Feestelijke mijlpaal plan Casterhoven

KESTEREN - Een feestelijke mijlpaal voor plan Casterhoven. De laatste woning van het oostelijke deel van deze sfeervolle nieuwbouwwijk in Kesteren is verkocht. Op het kantoor van Joop van Mourik Makelaars in Opheusden tekenden meneer en mevrouw Janssen de akte van hun kersverse aankoop. De officiële handeling werd bekrachtigd met een schitterde bos bloemen.


In december 2012 werd de eerste koopakte getekend. Sindsdien heeft Casterhoven zich ontwikkeld tot een zeer prettige woonwijk. Het plan is ruim opgezet. Veel water met natuurlijke oevers en brede straten. Een mooie basis voor een enorme variatie aan architectuur, woningtypen en prijsklassen. Diversiteit die in een mooie verscheidenheid aan bewoners resulteerde: jong, oud, alleenstaanden, grote en kleine gezinnen. De dorpskern, scholen en toegangswegen zijn dichtbij. Al die nuances samen zorgen voor een compleet eigen dynamiek en tal van bewoners initiatieven. Het is goed toeven op Casterhoven.

En- over niet al te lange tijd- ook aan ‘de overkant’ van de Hoofdstraat, want daar gaan nieuwe bouwactiviteiten van start. Met het tekenen van de voorlopig laatste koopakte is VOF Kesteren Zuid klaar voor het ontwikkelen van het westelijke deel van plan Casterhoven.

Met in totaal 140 woningen belooft ook dit deel weer een gevarieerd geheel te worden. In het voorjaar van 2021 start de verkoop van de eerste 42 rijwoningen en tweekappers. Daaronder acht echte starterswoningen in een lagere prijsklasse. Kijk voor meer informatie op www.casterhoven.nl.