Spreekuur 'Eerste hulp bij online'

DODEWAARD - Krijg gratis 1-op-1 hulp bij al je digitale vragen! Ontdek de mogelijkheden van het internet om contact te houden met familie en vrienden op afstand. Je leert online boodschappen doen. Ook komt het online amusement aan bod zoals Netflix, Videoland, leuke spelletjes en YouTube.


Voor vragen over de digitale overheid (DigiD), online donorregistratie en/of de app CoronaMelder kun je op het spreekuur terecht. En natuurlijk hulp bij downloaden en lenen van E-books.

Het spreekuur vindt plaats op donderdag 5 november in de bibliotheek Dodewaard, Anna van Burenlaan 2. De uitleg is gratis. Neem je e-reader, smartphone of tablet mee.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Het kan via agenda op www.bibliotheekrivierenland.nl of telefonisch bij klantenservice 0344 639940 (op werkdagen van 10:00 - 17:00) of in de vestiging zelf. Er zijn twee beschikbare momenten: 10.30 -11.15 uur of 11.15 -12.00 uur.

"Uiteraard hebben wij maatregelingen getroffen vanwege het coronavirus. Je wordt op een veilige en passende manier geholpen met je hulpvraag."