Jacqueline Scholtes, eigenaar Liv. (foto: Sharmila Baboelal)
Jacqueline Scholtes, eigenaar Liv. (foto: Sharmila Baboelal) Sharmila Baboelal

Meld je nu direct aan voor gratis ontwikkeladvies

Pak die kans en geef je carrière nieuwe boost!

RHENEN - Ten gevolge van de crisis zijn er veel veranderingen op de arbeidsmarkt. De overheid biedt iedereen in Nederland de mogelijkheid om gratis te worden begeleid door een gecertificeerd loopbaancoach. Dit geldt voor werkenden, zzp-ers, ondernemers of mensen die op zoek zijn naar werk.


Het ontwikkeltraject biedt de mogelijkheid om een eerste stap te zetten in een mogelijke (her)oriëntatie op hun arbeidsmarktpositie. Het helpt je om zicht te krijgen op de arbeidsmarktkansen die er in deze crisis zijn.

Iedereen mag zich bij LIV aanmelden voor advies van een gecertificeerd loopbaanprofessional. Deze regeling van de overheid geldt vanaf 1 december. Het budget is beperkt en 'op is op'. Wees er snel bij het eerdere budget was in enkele weken op.

Het loopbaan-/ontwikkeladvies is maatwerk. Tijdens het traject wordt ingegaan op loopbaan- en ontwikkelvragen die voor jou belangrijk zijn. Dit is precies wat we bij LIV doen en waar we goed in zijn. Mensen begeleiden naar een nieuwe carrièrestap waar ze vanuit hun talenten kunnen werken en gelukkig zijn. Persoonlijke coaching, een concreet plan voor een beter resultaat. En door deze subsidie kun jij nu gratis gebruik maken van deze exclusieve begeleiding.


Schrijf je in op: https://liv4coaching.nl/gratis-ontwikkeladvies/ en wij verzorgen de administratieve afhandeling. Voor vragen mail naar info@liv4coaching.nl.