Wandel mee met Diabetes-

vereniging Nederland

RHENEN - Diabetesvereniging Nederland is weer begonnen met de wekelijkse wandelingen op Landgoed Prattenburg. Wandel je mee met deze wandeling van ca. 5-8 km.


Er zijn nog een paar plekken vrij om mee te wandelen. Landgoed Prattenburgis een uniek bos, met heel veel variatie in bomen, een heidegebied en prachtige lanen.
Een natuurwandeling is een groepswandeling in de groene omgeving, begeleid door een ervaringsdeskundige. Ervaar welke positieve invloed beweging en het buiten zijn op je lichaam heeft. Ontmoet ook andere mensen met diabetes. Door contacten met ervaringsgenoten en de unieke natuurbeleving is de natuurwandeling Veenendaal-Ede niet alleen goed voor je gezondheid, maar vooral ook heel erg leuk! Niet-leden kunnen één maand gratis meelopen om te kijken of het wandelen bevalt.


Je bent welkom vanaf 09.45 uur uur bij de Parkeerplaats De Groene Entree, Cuneraweg, Rhenen. De wandeling is van 10.00 tot 12.00 uur. Dit is elke donderdagmorgen. Tips: neem voor tijdens de wandeling zelf iets te eten en/of te drinken mee als tussendoortje. Er is tijdens de wandeling altijd een pauzemoment.Doe voor de wandeling comfortabele kleding en prettig zittende schoenen aan.

Deelname aan de wandeling is op eigen risico en is niet geschikt voor mensen met een rolstoel, rollator of scootmobiel. Weer of geen weer de wandeling gaat altijd door!

Aanmelden kan dvnregiogelre@gmail.com bij Dick van den Heuvel. Hier kan je ook terecht voor meer informatie. Dit kan ook via telefoonnummer 06 43272159.