Woningimpressie Fructus
Woningimpressie Fructus

Nieuwbouwproject Fructus in Dodewaard snel in verkoop

DODEWAARD - Dodewaard is een plek met alle ingrediënten om prachtig te wonen: van een mooie omgeving en een gezellig dorpshart tot een actief sport- en verenigingsleven. Toch ontbreekt het al jaren aan nieuwe woningen. Tot nu toe dan, want nieuwbouwproject Fructus is in aantocht. De projectlocatie ligt aan de westzijde van Dodewaard.


De behoefte aan nieuwe woningen in Dodewaard is groot en de vraag is de afgelopen jaren dan ook veel gesteld: wanneer komt er nieuwbouw bij in Dodewaard? Het antwoord komt steeds dichterbij met het project Fructus. De eerste 21 woningen van Fructus gaan deze maand nog – donderdag 22 oktober – in verkoop en worden gerealiseerd door de Nijmeegse ontwikkelaar KlokGroep. Op de projectwebsite (fructusdodewaard.nl) zijn de woningen al te bekijken.


Divers woningaanbod

Dat er bij dit nieuwbouwproject rekening wordt gehouden met diverse doelgroepen blijkt uit het gevarieerde aanbod: van tussenwoningen en hoekwoningen tot (levensloopbestendige) seniorenwoningen. De foto’s geven een beeld van de eerste 21 woningen en de wijk. Projectontwikkelaar Maarten Geerts van KlokGroep: “Het uitgangspunt was om de woningen een moderne uitstraling te geven met een knipoog naar het verleden, wat volgens ons goed is gelukt. De woningen komen te staan in een ruimtelijk opgezette wijk, met veel aandacht voor groen en voldoende parkeergelegenheid.”


Meer informatie online

Benieuwd naar Fructus? Neem een kijkje op fructusdodewaard.nl voor meer informatie. Daar is ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Woningimpressie Fructus
Interieurimpressie Fructus