Keigave kinderclub!

DODEWAARD - Keitjes is een keigave kinderclub voor alle kinderen uit groep 1 tot en met 4 van de basisschool. Vorig jaar moesten we in verband met de lockdown stoppen met de clubmiddagen, maar nu kunnen we weer van start. Kom je ook eens kijken? Het is zo kei gezellig bij ons!


"Eén keer per maand op woensdagmiddag van 14:15 - 15:15 uur maken we er een leuke middag van met een bijbelverhaal, een knutsel of spelletjes. Soms doen we een proefje of iets met muziek, een puzzel of een wedstrijd. Samen iets bouwen vinden we ook heel gaaf. En we houden even pauze met wat lekkers natuurlijk.

Je kunt de club vinden in basisschool De Hien in Dodewaard. Vanaf 14:00 uur is er inloop en vangen we de kinderen op bij het hek of op het schoolplein. In verband met de coronamaatregelen kunnen ouders niet mee naar binnen helaas. Maar we spreken u op het plein en horen graag of er bijzonderheden zijn of waar we op moeten letten voor uw kind. Om 15:15 uur wachten we bij het hek tot alle kinderen opgehaald zijn.

Keitjes wordt dit jaar gehouden op de woensdagen 7 oktober, 18 november, 9 december, 13 januari, 10 februari, 17 maart en 14 april. Voor vragen mail vrijblijvend: keitjes.dodewaard@gmail.com of bel 06 42455636."