Afbeelding
Foto:

Opening Glasvezel Informatiepunt Rhenen

RHENEN - Het Glasvezel Informatiepunt Rhenen is feestelijk geopend door Hans Boerkamp, wethouder gemeente Rhenen en Piet Grootenboer, directeur vraagbundeling Delta Fiber Netwerk. Tevens is het convenant ondertekend waarin de afspraken zijn gemaakt voor de aanleg van glasvezel.



Donderdag 24 september is het startsein gegeven voor de glasvezelcampagne in Achterberg, Elst en Rhenen. Als 30% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 16 december 2020 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel in Achterberg, Elst en Rhenen.


Glasvezel informatiepunt

"Na de feestelijke opening is het Glasvezel Informatiepunt aan de Herenstraat 9A tot en met 16 december voor u geopend. Wilt u graag advies over glasvezel en alle zaken die daarbij horen? Of vindt u het fijn als er iemand meekijkt welk abonnement het beste bij u past? Onze adviseurs staan voor u klaar! De openingstijden zijn: Woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd Inwoners die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Op de website gavoorglasvezel.nl kan een postcodecheck worden gedaan om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod."


Delta Fiber Netwerk (voorheen Glasvezel buitenaf) is onderdeel van Delta Fiber Nederland, het moederbedrijf van de telecomaanbieders Delta en Caiway. Delta Fiber Nederland is eigendom van de Zweedse investeerder EQT. Inmiddels de grootste glasvezelprovider van Noord-Europa. Delta Fiber Netwerk legt voortdurend nieuwe netwerken aan, voornamelijk in Randstedelijke gebieden en plattelandsregio’s. Al meer dan 700.000 woningen en bedrijven zijn aangesloten en hebben de beschikking over snel internet. Meer informatie over de glasvezelcampagne staat op gavoorglasvezel.nl.