Binnenkort gaat Rhenen Vitaal van start, het sport- en beweegprogramma voor 55-plussers van Sportservice Rhenen. (foto: Sportservice Rhenen/In licentie Shutterstock)
Binnenkort gaat Rhenen Vitaal van start, het sport- en beweegprogramma voor 55-plussers van Sportservice Rhenen. (foto: Sportservice Rhenen/In licentie Shutterstock)

Rhenen Vitaal gaat van start

RHENEN - Fit en gezond blijven dat wil iedereen. Het liefst tot op hoge leeftijd. Een goede gezondheid is niet af te dwingen, maar kan wel bevorderd worden. Een actieve leefstijl, waar beweging een grote rol in speelt, is een goede manier om de gezondheid te stimuleren en te bewaken.


Wie niet of weinig meer aan sport doet en eigenlijk wel (weer) wil gaan bewegen wordt van harte uitgenodigd mee te doen met Rhenen Vitaal.

Rhenen Vitaal is een project van Sportservice Rhenen dat zich richt op mensen van 55+ die graag vitaal willen worden en blijven. Plezier in het bewegen staat bij dit project voorop! Start is op vrijdag 23 oktober met een vrijblijvende vitaliteitsdag. Daarna volgt vanaf de eerste week van november een vervolgprogramma.

Uiteraard wordt rekening gehouden met de coronamaatregelen, zowel tijdens de vitaliteitsdag als tijdens het vervolgprogramma. De genoemde data zijn vanwege de huidige situatie onder voorbehoud. Mocht er iets veranderen dan neemt de buurtsportcoach contact met u op na aanmelding.

De vitaliteitsdag is gratis, het vervolgprogramma van tien lessen kost tien euro. Inwoners van de gemeente Rhenen van 55+ ontvangen van de gemeente een brief met de uitnodiging om mee te doen. Bij de brief zit ook een aanmeldformulier. Digitaal opgeven kan echter ook: www.sportservice-rhenen.nl/rhenenvitaal.


Meer informatie
Wie vragen heeft of meer informatie wil kan contact opnemen met buurtsportcoach Larissa Wattilete van Sportservice Rhenen via 06 82947679 of larissa.wattilete@sportservice-rhenen.nl.