Reclamebord op het voetbalveld achter het doel van Mupla verpakkingen. (foto: D. Hendriksen)
Reclamebord op het voetbalveld achter het doel van Mupla verpakkingen. (foto: D. Hendriksen) D. Hendriksen

Sponsor bedankt!

DODEWAARD - Mupla verpakkingen plaatst mooi reclamebord achter het doel op het hoofdveld van voetbalvereniging Dodewaard.


Mupla verpakkingen is een toonaangevende verpakkingsgroothandel in de Benelux. Het bedrijf is gevestigd in Beneden-Leeuwen. Voor alle verpakkingsmaterialen ben je bij Mupla verpakkingen aan het juiste adres. Van een eenvoudige draagtas tot een full-color bedrukte doos, een specialistische industriële verpakking tot een standaard boterhamzakje.

Mupla verpakkingen is daarnaast dé specialist als het gaat om kerstdozen, flesgeschenkdozen, kistjes, manden en vulmateriaal, welke het hele jaar te bestellen zijn via kerstpakketdozen.nl

De meeste producten zijn te bestellen via de webshop. Mupla verpakkingen heeft een klein team van enthousiaste en flexibele collega’s die echt met je meedenken. Ze bieden een scherpe prijs, goede service en snelle levering. VV Dodewaard is blij met de samenwerking met Mupla verpakkingen. Nu maar hopen dat de schoten op het doel mooi uitpakken voor VV Dodewaard!