Vitaal sporten. (foto: Gert van Burken)
Vitaal sporten. (foto: Gert van Burken)

Vitaal sporten

in Rhenen en Elst

RHENEN - Elke week sporten zonder lid van een vereniging of sportschool te moeten zijn! Dat kan bij volleybalvereniging Musketiers.


Het kenmerk is flexibiliteit in ruimte en tijd, maar ook het ongebonden karakter van de activiteiten. Het competitie-element is veelal vervangen door maatschappelijke doelstellingen, zoals toegankelijkheid, sociale gelijkheid, integratie en vooral ook veel plezier.


Wat ga je doen? Onder begeleiding van een instructrice ga je bewegen en allerlei sporten beoefenen. Eerst ga je werken aan spierkracht, de balans en het opbouwen of behouden van je conditie, daarna worden middels verschillende oefeningen en partijtjes de breedte sport- en spelactiviteiten gedaan.

Voor wie? Voor iedereen die vitaal wil blijven of die zijn/haar conditie weer op peil wil brengen, of om met elkaar in teamverband de breedtesport te beoefenen.

Kom dan in Rhenen naar de Lijsterberggymzaal en in Elst naar de sportzaal van het Bestegoed en maak gratis een proefles mee. Voor verdere informatie kun je mailen met voorzitter@musketiers.com of kijk op Musketiers.com naar de dagen en tijden.