Afbeelding
Karin de Krieger

Taalmaatjes gezocht

Dringend behoeft aan (vrouwelijke) taalmaatjes bij NvN Rhenen


Het Netwerk voor Nieuwkomers Rhenen (NvN) is sinds juni 2016 actief. We zijn een vrijwilligersorganisatie en proberen nieuwkomers te helpen bij het opbouwen van een zelfstandig leven in Nederland. Dat doen wij door onze vrijwilligers te koppelen aan statushouders.

Op dit moment hebben we dringend behoefte aan (vrouwelijke) taalmaatjes.

Een taalmaatje helpt de statushouder vooral bij het leren van onze taal. Dit gebeurt meestal in ongeveer 1 uur per week. Concreet hebben we op dit moment 2 jonge dames van nog geen 20 jaar die uw hulp heel goed kunnen gebruiken. Beiden zitten op het ROC en kunnen ook uw hulp bij hun huiswerk, bijvoorbeeld voor Engels, gebruiken.

Het is vaak dankbaar werk en geeft u veel voldoening.

Wij werken samen met VWON en de gemeente Rhenen en we zijn partner van het Taalhuis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinatoren van het NvN.

Ze zijn bereikbaar op 06-30811970 of per mail: info@nvnrhenen.nl

Bericht insturen?

Wilt u ook iets onder de aandacht brengen in uw regio? Dat kan! Stuur uw bericht in via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.


Klik u eerst op de regio waarover uw bericht gaat. Alleen voor die regio stuurt u het in. Als u uw bericht ook in andere regio's geplaatst wilt hebben, kunt u dit aangeven bij 'Opmerkingen'. Klik vervolgens op: 'Nieuws insturen'. Uiteraard kunt u er een foto aan toe voegen. (Geen flyer of poster, die wordt helaas niet geplaatst). Heeft u vragen of hulp nodig bij het online insturen? Belt u dan gerust even: 0481-464770. We helpen u uiteraard graag verder.