Bieb Dodewaard

is verhuisd

DODEWAARD - De bibliotheek heeft haar plek in De Dorpshuis aan Wihelminalaan 3 verlaten.


De bibliotheek is verhuisd naar Anna van Burenlaan 2 in Dodewaard. Vanaf woensdag 30 september is iedereen daar van harte welkom. Openingstijden zijn woensdag 13.00 - 17.00 uur en vrijdag 14.00-20.00 uur.

Terug naar

de Romeinse tijd

DODEWAARD - Tijdens de Kinderboekenweek 2020 gaan we terug in de tijd. Wil je een Romeinse soldaat Carolus ontmoeten? Wil je leren archeologische vondsten (scherven) determineren of je kennis over Romeinse tijd testen in paar opdrachten?


Kom dan op woensdag 7 oktober vanaf 15.00 uur naar de Bibliotheek Dodewaard, Anna van Burenlaan 2. De middag sluiten we af met een Romeinse koekje en glaasje limonade. Deze activiteit is een samenwerking met de werkgroep jeugd van de Historische Kring Kesteren en Omstreken en de bibliotheek Rivierenland. Om 16.00 uur is prijsuitreiking van een tekenwedstrijd.

Spreekuur

Eerste Hulp bij

Online - E-books

KESTEREN - Hebt u hulp nodig bij het lenen of lezen van de e-books van de online Bibliotheek? Op donderdagochtend 1 oktober houdt Bibliotheek Rivierenland in de vestiging Kesteren een spreekuur.


We helpen je graag! Tijdens spreekuur kunt u naast vragen over e-books ook andere 'digitale' vragen stellen. De uitleg is gratis. Neem je e-reader, smartphone of tablet mee. Om de coronamaatregelen te kunnen handhaven is vooraf aanmelden noodzakelijk. Het kan via agenda op onze website: www.bibliotheekrivierenland.nl of telefonisch bij klantenservice 0344 639940 (op werkdagen van 10:00 - 17:00) of in de vestiging zelf. Spreekuur E-books hoort onder EHbO. Er zijn twee beschikbare momenten: 10.30 – 11.15 uur of 11.15 -12.00 uur.

Meer informatie over e-books lenen vind je op www.bibliotheekrivierenland.nl/e-books. Veel gestelde vragen en antwoorden over het lenen van e-books vind je ook op www.onlinebibliotheek.nl/klantenservice.