Reclamebord op het voetbalveld van Foto Van Beek. (foo: D. Hendriksen)
Reclamebord op het voetbalveld van Foto Van Beek. (foo: D. Hendriksen) D. Hendriksen

Sponsor bedankt!

DODEWAARD - Afgelopen weekend kwam de presentatiegids van de voetbal en gymvereniging van Dodewaard uit. Dit is een hele mooie gids waarin de teams en de groepen gepresenteerd worden, leuke nieuwtjes te lezen is over (oud)leden, bijzondere gebeurtenissen in omschreven staan en mooie interviews met leden of vrijwilligers.


De gids wordt ingekleurd met prachtig gemaakte foto’s door onze sponsor en welbekende plaatselijke fotograaf; Foto Van Beek. Thomas maakt de mooiste foto’s op het veld, in de sporthal en op locatie.

Niets is Thomas te gek. Dat zie je ook terug in zijn bedrijfs-, huwelijksfotografie of familieportretten. Foto Van Beek is al jaren een bekend en betrouwbaar adres voor alles op het gebied van fotografie, kaarten en leuke hebbedingen.

Onlangs is er een mooi nieuw reclamebord op het hoofdveld geplaatst. Een plaatje is het! Wij als verenigingen zijn blij met de mooie foto’s, de sponsoring en de flexibiliteit van Thomas van Beek en hopen dan ook nog lang met elkaar te mogen samenwerken!

Ook uw bericht in de krant?

Wilt u ook iets onder de aandacht brengen in uw regio? Dat kan! Stuur uw bericht in via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.


Klik u eerst op de regio waarover uw bericht gaat. Alleen voor die regio stuurt u het in. Als u uw bericht ook in andere regio's geplaatst wilt hebben, kunt u dit aangeven bij 'Opmerkingen'. Klik vervolgens op: 'Nieuws insturen'. Uiteraard kunt u er een foto aan toe voegen. (Geen flyer of poster, die wordt helaas niet geplaatst). Heeft u vragen of hulp nodig bij het online insturen? Belt u dan gerust even: 0481-464770. We helpen u uiteraard graag verder.