Derby DFS 1 - Kesteren 1

OPHEUSDEN - Zaterdag 19 september kunnen de voetballiefhebbers op sportpark 't Heerenland weer genieten van een heuse derby.


Het eerste elftal van VV Kesteren is dan te gast bij sv DFS die dit jaar na vele jaren weer uit komt in de vierde klasse. Aanvang wedstrijd 15.00 uur. Meer info staat op www.svdfs.nl.

Ondersteuning voor jongeren

NEDER-BETUWE - Wilt u met een gerust hart boodschappen doen, maar u kunt uw kind boven de tien jaar om welke reden niet alleen thuis laten?


Een man uit de gemeente wilt u graag helpen. Terwijl u de boodschappen doet, lijkt hem het leuk om samen met uw kind te zwemmen, een stuk te gaan wandelen of om erop uit te gaan.

Hij is jarenlang betrokken geweest bij de jeugd bij een voetbalvereniging. In zijn eigen privé-situaties heeft hij ervaren hoe prettig is om als ouders even met een gerust hart weg te kunnen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Esther Morren van Welzijn Rivierstroom op telefoonnummer 06 33421037.

Gezelschapsmaatje gezocht in Lienden

LIENDEN - Voor een oudere man in Lienden die in het buitengebied woont is Welzijn Rivierstroom op zoek naar een maatje, die uit de agrarische sector komt.


"Heeft u gewerkt of werkt u in de agrarische sector, bent u beschikbaar in de avonduren om gezellig te praten of televisie te kijken met een kopje koffie? Dan is deze mijnheer op zoek naar u!

Neem voor informatie contact op met Magda Bakker van Welzijn Rivierstroom op telefoonnummer 0344 602337, of stuur een mail naar magdabakker@welzijnrivierstroom.nl."