Afbeelding
Foto:

Double Decibel in

Veilingtheater Zetten

ZETTEN/ANDELST – Zaterdag 12 september staan er twee bijzondere concerten op het programma in het veilingcafé. Beide bands bestaand uit slechts drie personen met duidelijke Metal achtergronden.


De eerste band is The Killing Hugs uit de omgeving Arnhem-Nijmegen. Zij speelt old school-metal die je terugvoert naar de late jaren tachtig. Allemaal eigen werk met een knipoog naar de bekende rockers uit die periode.

De uit Zetten zelfkomende band Mark of Chaos is de meest energieke band uit de huidige periode van de metal-punk scene. Scheurende gitaren, overstuurde bas, snelle drumpartijen en de bevelende zangstukken zijn de ingrediënten die de band in ieder geval al een cd op hebben gebracht en een optreden volgend jaar op het bekende Jera on airfestival. Verder heeft de band al meerdere keren gespeeld tijdens de rockmiddagen in Herveld, maar ook op festival t Zeeltjes in Deest was de band overtuigend aanwezig.


Het veilingtheater gaat deze avond open om 21.00 uur. Er zijn uitsluitend zitplaatsen op minimaal anderhalve meter afstand en lopen tijdens de optredens wordt als zeer storend ervaren. Entree is vijf euro en reserveren via www.vuurspoor.nl/reserveren.php is verplicht. Er zijn veertig zitplaatsen beschikbaar.

’t Vuurspoor ligt aan de Wageningsestraat 35b in Zetten, tegenover het treinstation in de oude veiling, www.vuurspoor.nl, 0488 455040.