Afbeelding
Foto:

Feestelijke opening

nieuw pand Karens Vastgoed

OPHEUSDEN - Karens Vastgoed is al 20 jaar een begrip in de Neder-Betuwe. Maandag 31 augustus verhuisde het kantoor naar een nieuwe zichtlocatie in het centrum van Opheusden, pal naast het gemeentehuis. Vanwege de corona maatregelen vond de officiële opening in kleine kring plaats.


Voor oprichter André Karens is het inmiddels twintig jaar geleden dat hij is gestart. Al vrij snel daarna is zijn zoon René gestart binnen Karens Vastgoed en meer recent is ook de jongste zoon Martijn binnen het kantoor als makelaar actief. Het motto ‘Persoonlijke Makelaars’ is een belangrijk speerpunt in de wijze waarop het drietal een begrip in de regio is geworden.

‘Ons nieuwe locatie maakt ons nog meer zichtbaar en dat zal zeker een positief effect hebben’, aldus André. Zijn zoon René vult aan dat het volledig ontzorgen speerpunt blijft door de persoonlijke begeleiding bij aan- of verkoop en dat voor een vooraf heldere all-in prijs.

Er is in de achterliggende jaren op de woningmarkt veel veranderd geven beide broers Karens aan. Daarom extra belangrijk om klantgericht te zijn en de ontwikkelingen binnen de makelaardij nauwgezet te volgen. Digitalisering en zichtbaarheid van het aanbod op een creatieve en professionele manier is zo’n ontwikkeling. Het kantoor benut de diverse kanalen om het aanbod optimaal te presenteren. ‘Funda is belangrijk, maar onderschat onze kracht en het regionale bereik op Facebook en Instagram niet. Alles inzetten voor het maximale resultaat’, vertelt Martijn met een glimlach.

Het was ook feest voor de kinderen! Ze waren in de week van de opening welkom bij het kantoor en kregen een goed gevulde rugtas, in de kenmerkende kleuren van het kantoor. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst moeten ze bij Karens Vastgoed gedacht hebben.

Loop gerust even binnen, want een gastvrij ontvangst is gegarandeerd!