Schoenendoosactie

zoekt ruimte in de Betuwe

BETUWE - "Afgelopen drie jaar hebben we met veel plezier vanuit het oude Aldi-pand in Ochten de actie mogen draaien. Helaas is dit pand nu verhuurd. Achter de schermen zijn we al druk aan het zoeken, maar tot op heden hebben we helaas nog géén geschikte ruimte kunnen vinden... Daarom deze (toch wel dringende) oproep."


"We zoeken een ruim leegstaand pand, waar onze vrijwilligers op veilige afstand van elkaar kunnen werken. Het pand moet makkelijk toegankelijk zijn voor het laden en lossen van vrachtwagens. Aangezien een groot deel van de versierde en gevulde schoenendozen vanuit het hele land in rolcontainers geleverd worden. De minimale grootte van het pand moet zijn 450 m2, mede met het oog op de coronamaatregelen, die we voor onze vrijwilligers in acht moeten nemen. Het liefst zouden we gebruik willen maken van het pand van november 2020 tot begin februari 2021. Omdat de meeste vrijwilligers van onze actie uit de omgeving van Kesteren/Ochten komen, zoeken we een ruimte in de Betuwe.

Weet jij een geschikte ruimte? of iemand die meerdere panden 'bezit' en bereid is om ons als goed doel tegemoet te komen?? dan horen we het graag!! We willen graag ook dit jaar weer ruim 8.500 duizend schoenendozen 'controleren/verwerken' tot mooie cadeaus voor kinderen!

Voor meer info over de actie kijk op www.schoenendoosactie.nl of mail ons op betuwe@schoenendoosactie.nl. Je mag ook altijd bellen naar Lobke van Veenendaal (06 30022411) of Arie de Wit (06 21220705).