Piano en gitaar. (foto: Welzijn Rivierstroom)
Piano en gitaar. (foto: Welzijn Rivierstroom)

Muziekmaatje gezocht in Ochten

NEDER-BETUWE - Voor een oudere heer in Ochten wordt gezocht naar een maatje met een (gedeelde) passie voor muziek.


Om samen te praten over muziek of samen muziek te maken bij hem thuis. Meneer speelt piano, keyboard, accordeon en kan ook zingen. Hij vindt het fijn als er een andere liefhebber van muziek is om zijn passie mee te delen.


Heb je interesse om deze heer een keer per twee weken te bezoeken? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annelieke Steenbergen van Welzijn Rivierstroom op telefoonnummer 06 47321364.


Weer gezellig samen aan tafel in Kesteren


KESTEREN - Op de tweede donderdag van de maand waren er op initiatief van de Stichting Welzijnsactiviteiten Neder-Betuwe altijd maaltijden in ons Dorpshuis Nedereindsestraat 27A in Kesteren. Door de coronacrisis lag dit enkele maanden stil, maar vanaf donderdag 10 september staat er weer een lekkere maaltijd klaar in aangepaste vorm in verband met corona.


De maaltijd wordt verzorgd door catering Beerie brasserie. Rond 12.00 uur gaan we aan tafel. U bent van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen.

U kunt zich aanmelden voor de maaltijd. Dat kan bij Toos Nieuwenhuis: 0488 482104 (bij geen gehoor Adrie Roelofsen: 06 19703146) uiterlijk tot maandag 7 september 12.00 uur. Heeft iemand speciale dieetwensen, dan deze graag doorgeven bij de aanmelding. De gastvrouwen van de eettafel zijn Toos Nieuwenhuis, Adrie Roelofsen, Tiny van Schaik en Roely Scholtus. De maaltijd kost tien euro. De maaltijden voor het najaar zijn op 8 oktober, 12 november en op 10 december.