Gebouw De Vlam. (foto: Pieter C. Vis)
Gebouw De Vlam. (foto: Pieter C. Vis)

Nieuwe activiteiten

in De Vlam Rhenen

RHENEN - Vanaf 1 september start in De Vlam weer een veelheid aan activiteiten op gebied van kunst, film, zingeving en concerten. Op de eerste dinsdagavond van de maand is er een boeiende en bijzondere filmvoorstelling.


Er vinden regelmatig lezingen plaats, waarbij onder meer de bekende schrijver Kader Abdollah over de wederzijdse beïnvloeding van oorspronkelijke Nederlanders en immigranten zal spreken.

Concerten De Korenwinde verzorgt een zestal kamermuziekconcerten in De Vlam (zie www.korenwinde.nl). Daarnaast zijn er ook bijeenkomsten waarin op velerlei wijze spirituele ervaringen opgedaan kunnen worden, zoals Boeddhisme, Tai chi, een klankschalenconcert. De wereldvrede meditatie op 31 december neemt hierbij een bijzondere plaats in.

Tijdens deze activiteiten zijn tentoonstellingen te bezoeken op gebied van beeldende kunst, waarbij Rhenense kunstenaars de voorkeur genieten. Zo is er vanaf 1 september de foto-expositie 'Landschappen in de omgeving van Rhenen' van Nanny van Ommeren te zien.

Kortom, er valt veel te beleven in De Vlam. Meer weten: kijk op www.devlamrhenen.nl. Het programmaboekje kan worden opgevraagd. Iedereen is welkom in het gebouw, Beukenlaan 2, Rhenen!

"Wij doen er natuurlijk alles aan om uw bezoek aan De Vlam op een veilige manier te laten verlopen. De richtlijnen van het RIVM worden gevolgd. Dit houdt onder meer in dat u zich moet aanmelden voor de activiteiten van uw keuze. Dat kan bij secretaris@devlamrhenen.nl."