Afbeelding

‘Alleen zijn’

in de uiterwaarden

OCHTEN - Op dinsdag 25 augustus vond er een bijzondere openluchtvoorstelling plaats in Ochten. Pauline Seebregts van Storywise trok met een stoet inwoners uit Neder-Betuwe de uiterwaarden in. Daar aangekomen vertelde ze prachtige verhalen en betrok ze de bezoekers bij haar voorstelling. Iedereen deed mee.


De voorstelling was de afsluiting van een tijdelijk corona project van de Stichting Welzijns Activiteiten Neder-Betuwe, de SWAN. Met een bijdrage van het Oranje Fonds heeft de SWAN de afgelopen maanden meer dan 300 inwoners bereikt met kaartjes, quizzen en andere manieren om met elkaar in contact te blijven. Gevoelens van alleen zijn en eenzaamheid zijn er altijd, maar in deze coronatijd soms sterker aanwezig. Omkijken naar elkaar en samen dingen delen helpt om beter om te kunnen gaan met deze gevoelens.

Met de prachtige luchten, zand, water en de verhalen van Pauline was de groep belangstellenden even één tegen eenzaamheid. Kijk voor meer informatie en een sfeerverslag over deze voorstelling op: https://www.swanwelzijn.nl/eenzaamheid-in-tijden-van-corona. Ook kan via deze site het verhaal van Pauline worden beluisterd.

Afbeelding