Help je mee nog meer wensen te verzorgen?

BETUWE - Een bezoek aan je ouderlijk huis, de bruiloft van je zoon of dochter, een dagje dierentuin of een laatste keer een dagje strand. Dit zijn wensen die voor mensen die ernstig (terminaal) ziek zijn niet vanzelfsprekend vervuld kunnen worden. De Veluwse Wens Ambulance heeft als doel dit soort wensen mogelijk te maken, daarvoor zijn er meer vrijwilligers nodig.


Opgeleide zorgprofessionals nodig voor vervullen van laatste wensen. De Veluwse Wens Ambulance draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Op dit moment zijn er in totaal ruim 130 vrijwilligers actief. Dit zijn chauffeurs, die minimaal een EHBO diploma met reanimatie hebben, en begeleiders die Verzorgende IG of (Gespecialiseerd) Verpleegkundigen zijn. Voor onze dependance in Dodewaard zoekt Veluwse Wens Ambulance nog een aanvulling van zowel chauffeurs als begeleiders.


Veluwse Wens Ambulance
De Veluwse Wens Ambulance is opgericht op 4 juni 2014 en heeft als doel laatste wensen mogelijk te maken voor mensen die ernstig (terminaal) ziek zijn en weten dat zij binnen aanzienbare tijd komen te overlijden. Daarbij zijn zij afhankelijk van liggend vervoer. De Veluwse Wens Ambulance biedt deze mensen kosteloos, professioneel en comfortabel liggend vervoer aan ten aanzien van een bepaalde wens of behoefte en nemen daarbij ook de volledige zorg op zich.


Oproep
Ben jij die chauffeur met ehbo en reanimatie of die begeleider met minimaal verzorgende IG-diploma of verpleegkundige diploma? Meld je dan aan via het formulier op de website of stuur jouw motivatie en gegevens naar vwm@veluwsewensambulance.nl.

Heb jij meer met het draaien van markten, spreekbeurten en presentaties vanuit onze dependance Dodewaard? Ook dan nodigen wij jou van harte uit te reageren!

Op www.veluwsewensambulance.nl is meer informatie te vinden over de stichting. Hier is ook het wensaanvraagformulier te vinden als ook het formulier voor opgave vrijwilligers. Like ons ook op facebook en volg zo de verslagen van wensen die al verzorgd zijn: https://www.facebook.com/veluwsewensambulance.