Afbeelding
Foto:

Oogwereld Damme in Kesteren

verruimt openingstijden optiekzaak

KESTEREN - Klanten kunnen bij Oogwereld Damme vanaf 1 september ook op maandag van 13:00 tot 17:30 uur terecht voor hun oogmode en oogzorg. Hiermee komen zij tegemoet aan de behoefte van klanten om ook op deze dag de optiekzaak te kunnen bezoeken.


Op de website oogwereld.nl treft u een compleet overzicht van de openingstijden van Oogwereld Damme. De verruimde openingstijden willen ze graag met u vieren. Van 5 september - zaterdag 31 oktober kunt u dan ook profiteren van de actie tweede bril voor de halve prijs of tot 100 euro korting bij aankoop van een complete bril!


Uw dag vraagt om meer dan één bril. Onze ogen hebben het tegenwoordig zwaar te verduren en krijgen met ontzettend veel impulsen te maken. Ze schieten van smartphone naar computer en van computer naar televisie. Van 20 centimeter naar driemeter en weer terug in slechts fracties van seconden. De digitale wereld waarin we leven, vraagt dus veel van onze ogen. Behalve dat het blauwe licht schadelijk is voor onze ogen, krijgen veel mensen last van nek- of rugklachten omdat ze niet goed zitten. Mogelijk omdat ze niet beschikken over de juiste brillenglazen tijdens het werken. We willen daarnaast ook snel kunnen reageren tijdens bijvoorbeeld het autorijden of sporten en relaxt een goed boek kunnen lezen.

Kortom de enorme inspanning die uw ogen vandaag de dag voor de kiezen krijgen, is niet op te lossen met een simpele bril. Om in iedere specifieke situatie optimaal en comfortabel zicht te hebben, heeft u in feite meerdere brillen nodig met specifieke glazen afgestemd op die specifieke bezigheid. Bij Oogwereld Damme, Hoofdstraat 28 in Kesteren, adviseren de oogspecialisten u vrijblijvend welk type brillenglas het beste aansluit op uw ogen en levensstijl. Hierdoor bent u verzekerd van een kijkoplossing op maat!

Oogwereld Damme, Hoofdstraat 28, Kesteren; 0488 481305, www.oogwereld.nl.